Despre noi

Hotel Galany

Pozitionat in centrul orasului Radauti, Hotel Galany se afla la distante convenabile fata de obiectivele turistice importante ale Bucovinei, una din cele mai atractive si frecventate zone turistice de pe Harta Romaniei, cu monumente incadrate de UNESCO in lista monumentelor de arta universala.

Accesul este facil indiferent din ce directie se ajunge la Hotel Galany. Distanta pana la cel mai apropiat aeroport national: “Stefan Cel Mare” Salcea, este de 42km, pana la aeroportul international Iasi este de 182 km, iar pana in capitala Bucuresti este de 470 km. Hotel Galany ofera Cazare in cele 15 camere clasificate preponderent la 4*. Micul Dejun bufet este servit in Restaurant Galany cu o capacitate de 36 de locuri, spatiu dedicat clientilor hotelului.

Pe langa acestea, Hotel Galany pune la dispozitia clientilor o Sala de Conferinte cu dotarile aferente, o Cafenea, o Cofetarie si o Patiserie.

Personalul hotelului este instruit in a va face sederea cat mai placuta si a va oferi suport in orice activitate doriti sa intreprindeti pe perioada sejurului.

Camerele noastre

Hotel Galany este amenajat dupa conceptul de Boutique Hotel, fiecare camera avand personalitatea sa individuala, mobilier din lemn masiv, draperii din jacquard si finisaje nobile care evidentiaza eleganta hotelului. Camere cu aer boem, incarcate de romantism, in care lemnul original al structurii de rezistenta, vechi de peste 100 de ani, a fost pastrat la vedere in forma sa bruta si pus in valoare de finisajele simple si elegante utilizate.

Facilități hotel

Micul dejun opțional
Wi-Fi / acces internet gratuit 
TV flat screen
Minibar
Safe
Telefon in camera si in baie
Dus hidromasaj / simplu
Vanity mirror
Uscator de par
Senzor de fum in camera
Cosmetice eco

Restaurant

Păstrând tematica hotelului, Restaurantul Galany emană rafinament și stil prin amenajarea sa. Restaurantul Galany are o capacitate de 36 locuri și este dedicat clienților hotelului. Aceștia pot servi atât micul dejun bufet cât și prânzul sau cina din meniul variat.
În plus, Restaurantul Galany servește un sortiment variat de prăjituri, torturi și produse de patiserie grație cofetăriei proprii de care dispune.

Cafenea

Cafeneaua Restaurantului Galany, cu o capacitate de 16 locuri, este un spațiu adresat în special fumătorilor. Aici se pot savura toate preparatele și produsele din meniul Restaurantului.

Fii oaspetele nostru

Rezervă acum
Hotel Galany
Rădăuți
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram