Noutăți

Articol 2

Atractii turistice

  • Pozitionat in centrul orasului Radauti, Hotel Galany se afla la distante convenabile fata de obiectivele turistice importante ale Bucovinei, una din cele mai atractive si frecventate zone turistice de pe Harta Romaniei, cu monumente incadrate de UNESCO in lista monumentelor de arta universala.
  • Accesul este facil indiferent din ce directie se ajunge la Hotel Galany. Distanta pana la cel mai apropiat aeroport national: “Stefan Cel Mare” Salcea, este de 42km, pana la aeroportul international Iasi este de 182 km, iar pana in capitala Bucuresti este de 470 km. Hotel Galany ofera Cazare in cele 15 camere clasificate preponderent la 4*. Micul Dejun bufet este servit in Restaurant Galany cu o capacitate de 36 de locuri, spatiu dedicat clientilor hotelului.
  • Pe langa acestea, Hotel Galany pune la dispozitia clientilor o Sala de Conferinte cu dotarile aferente, o Cafenea, o Cofetarie si o Patiserie.
  • Personalul hotelului este instruit in a va face sederea cat mai placuta si a va oferi suport in orice activitate doriti sa intreprindeti pe perioada sejurului.

Articole recente

Galerie imagini

Hotel Galany
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram